Cijfers, gegevens, feiten. We zijn er dol op.

De centrale klantendatabase: dit is de basis om met data inzichten toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten.

Dankzij intelligente analyse kunnen we met de beschikbare data onze klanten vooruit helpen. Hierdoor hebben data-driven bedrijven een aantoonbaar concurrentievoordeel. Een solide database is een voorwaarde voor de digitale transformatie.

Onze Data & Analytics-experts beheersen het hele scala van analytische processen: van datapreparatie tot datamining tot beschrijvende en voorspellende analyse, alles wordt ingezet om ons dichter bij ons doel te brengen - het optimaliseren van uw bedrijfsresultaat.

Wat onze experts speciaal maakt? Wij hebben een passie voor data, zijn bijzonder nieuwsgierig en uiterst creatief als het gaat om het omzetten van uw gegevens in echte succesverhalen.

ANALYTICS. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

U heeft een vraag. Wij geven het antwoord.

DATALOGUE Data & Analytics genereert duidelijke toegevoegde waarde voor uw bedrijf: door middel van data analyse creëren we duidelijke, op data gebaseerde antwoorden op uw individuele vragen in marketing en sales.

Voorbeelden van uiteenlopende klantprojecten:

  • Waar is mijn klant in de customer journey en hoe kan ik hem voorzien van relevante aanbiedingen?
  • Hoe optimaliseer ik mijn ROI voor de lange termijn?
  • Welke inhoud is relevant in welk kanaal om loyale nieuwe klanten aan te trekken?
  • Hoe kan ik op betrouwbare wijze klanten identificeren die een grote kans hebben te vertrekken en de churn rate verlagen?

Onze dataspecialisten zijn in staat data te ontsluiten uit tal van bronnen, deze te verrijken met externe data en diepgaande analyses uit te voeren. Dit combineren zij met brache specifieke kennis van uw markt en uw doelgroep zodat het aanbod volledig is toegespitst.

Hierdoor ontstaan effectieve en duurzame oplossingen die uw bedrijf snel vooruit brengen.

Vraag het ons. Wij hebben ook een antwoord op uw uitdaging.

BUSINESS SOLUTIONS. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

Waarde creëren uit data

Het is nooit verkeerd om buiten de kaders te denken. Onze data-analisten doen het elke dag.

We gebruiken niet alleen uw eigen gegevens voor data, maar creëren ook een aanzienlijk breder beeld van uw specifieke uitdaging door externe gegevensbronnen toe te voegen en te koppelen aan uw eigen data.

DATALOGUE combineert uw data met bijvoorbeeld data op huishoudniveau - uiteraard conform de privacy regels - voor meer informatie over individuele motieven, attitudes en wensen van uw doelgroep en toekomstige leads.

Als bedrijf kunt u reageren op de behoeften van uw doelgroep als onderdeel van een holistische klantgerichte strategie en de basis leggen voor een relevante aanpak in het juiste kanaal, op het juiste moment, met de juiste boodschap.

Wilt u weten welk potentieel uw data heeft? Vraag het onze Data & Analytics-experts en genereer op korte termijn aantoonbare resultaten voor uw bedrijf.

BUSINESS VALUE. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

Bedrijven hebben het juiste gereedschap nodig voor het concept van klantgerichtheid. Met Data Analytics hebben we bij DATALOGUE een specifieke toolbox beschikbaar die inzichten bruikbaar maakt voor sales en marketing toepassingen. Zo kunnen we de hele customer journey op een data-driven manier begeleiden en de klantwaarde maximaal optimaliseren.

Director Data & Analytics

Sebastian Müller