Alle ogen op de data.

Onze experts in DATALOGUE Marketing zijn echte talenten.

Ze kennen de verschillende marketing kanalen en strategieën als de beste. Ze verstaan de mogelijke merk boodschappen evenals de salesfunnel. De customer lifecycle is hen zo vertrouwd als de weg naar kantoor.

Wat hen echter nog meer bijzonder maakt: ze hebben een passie voor cijfers, data en feiten.

Of het nu gaat om mediagegevens, KPI's in prestatiemarketing of op data gebaseerde persona's - ze gebruiken smart data om inzichten te genereren zodat doelgroepen op individueel niveau aangesproken kunnen worden, de klantervaring verbeterd wordt en het verkoopsucces gemaximaliseerd.

Data en data analyse is belangrijker dan ooit in de hedendaagse marketing. Of het nu gaat om meer verkoop, geoptimaliseerde ROI of het genereren van waardevolle leads: onze marketingexperts zetten uw data niet alleen om voor gerichte campagnes, ze creëren ook daadwerkelijk betere resultaten.

MARKETING. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

Succes is een kwestie van de juiste houding - en de juiste hulpmiddelen.

Doelen bereiken door waardevolle data: onze marketingexperts denken in details als het gaat om uw succes.

Het werk van onze marketingexperts eindigt niet wanneer uw datagedreven campagne de juiste doelgroep raakt - dan begint het pas.

Het DATALOGUE closed-loop-principe garandeert de beste resultaten voor uw doelen in sales en marketing, omdat we elk resultaat meten, evalueren en optimaliseren als basis voor toekomstige campagnes.

We ontwerpen niet alleen diverse testconcepten voorafgaand aan een campagne, maar genereren ook inzicht in elke beschikbare KPI, die een blijvende verbetering garandeert van de campagnes.

We geven u duidelijke, op data gebaseerde aanbevelingen. Bijvoorbeeld welke boodschap is relevant voor wie, welke beeld spreekt de doelgroep aan en wat is een betere trigger voor een verhoogde ROI: informatie of emotie?

Vraag het ons. We laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn voor uw data-driven marketing.

RELEVANCE. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

De toekomst is begonnen. Vandaag.

Het aanzienlijk optimaliseren van marketingprestaties en het verkrijgen van reëel concurrentievoordeel via data intelligentie, klinkt vaak als toekomst muziek.

Bij DATALOGUE zien we dit heel pragmatisch: wat anderen de toekomst noemen, is bij ons vandaag, dag in, dag uit.

Elke dag bewijzen we onze klanten dat de marketing van de toekomst vandaag al realiteit is. Of het nu online of offline is, B2C of B2B, middelgrote bedrijven of blue chip: data maakt marketing beter beheersbaar, gerichter en succesvoller.

Ons team van marketingexperts staat altijd open voor nieuwe mogelijkheden om echte toegevoegde waarde te creëren uit data. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om meer relevantie te creëren via gerichte communicatie met uw doelgroep.

En we blijven nieuwsgierig naar innovaties en trends in marketing. Allemaal voor betere omzetcijfers en winst.

PERFORMANCE. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

 

Data verandert marketing vanaf de basis en biedt volledig nieuwe mogelijkheden voor grotere relevantie op alle niveaus. Ze beantwoordt niet langer de traditionele marketing vraag "Wat wil de consument?", maar "Wie wil welk aanbod, wanneer en via welk kanaal?"

Head of Marketing

Maike Forster