Navigators voor succes in sales en marketing.

Onze consultants hebben een bijzondere eigenschap die ze onderling delen: ze zijn buitengewoon nieuwsgierig.

Dit helpt u om het gehele plaatje te zien: u wilt alles weten, alles begrijpen, diep in de processen, producten, doelgroepen en doelstellingen duiken.

Dit fundamentele begrip van uw wensen en uw specifieke situatie maken dat onze experts op het gebied van Analytics, Technology & Marketing op maat gemaakte, op data gebaseerde oplossingen ontwikkelen en deze op een gerichte manier implementeren.

Hoe uw uitdaging er ook uitziet: onze consultants navigeren u veilig naar uw bestemming.

CONSULTING. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

 

Data verandert alles. Ook ons.

Onze consultants gebruiken het meest effectieve gereedschap dat men zich wensen kan, namelijk slimme data.

Aan de ene kant helpt data u om de status quo en het probleem beter te begrijpen en doorgronden. Aan de andere kant stuurt data ons in de juiste oplossingsrichting en onderbouwen ze het succes met feiten.

Hier bij DATALOGUE Consulting biedt slimme data volledig nieuwe perspectieven en kansen voor u om uw vragen gericht te beantwoorden en gerichte oplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

We houden de vinger aan de pols en bedenken elke dag nieuwe, innovatieve manieren om data te gebruiken om betere oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen.

Datagedreven advies is een innovatieve aanpak waarmee we nieuwe wegen inslaan. Laten we samen deze kant opgaan.

SMART SOLUTIONS. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

 

Uw uitdaging is relevant voor ons. Niet uw branche.

Anders dan traditionele consultancy bedrijven staan wij open voor alle branches.

Dat is de reden waarom toonaangevende banken, toerisme bedrijven, marktleiders op het gebied van medische technologie en digitale transformators in de horeca- en retailsector ons vertrouwen.

Natuurlijk beschikken we ook over zeer specifieke kennis van specifieke industrie├źn, bijvoorbeeld in de financiele sector en telecom industrie.

Onze consultants zijn echte experts als het gaat om het vertrouwd raken met de individuele onderwerpen van onze verschillende klanten.

En omdat we altijd het hele plaatje willen zien, zien we ook snel verbanden en oplossingen: datagestuurde leadgeneratie voor branche A kan vergelijkbare uitdagingen hebben als branche B, maar brance C heeft dit probleem als pionier al opgelost.

Met deze open blik kunnen we onze datagedreven expertise op een sectorneutrale manier gebruiken en zorgen voor wat echt belangrijk is: uw individuele bedrijfsdoelstelling.

EXPERIENCE. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

 

Data is de nieuwe brandstof in Consulting 4.0. Bij DATALOGUE zetten we deze brandstof om in praktische oplossingen voor onze klanten: van projectinitiatie tot -implementatie en -evaluatie, inclusief optimalisatiemogelijkheden, data-inzichten dienen als effectieve strategische wegwijzers.

Senior Consultant

Tobias Hammer