Een veilig systeem: onze database oplossing

Kwaliteit is belangrijk. Daarom zijn onze technology experts echte specialisten als het gaat om intelligente gegevensopslag en efficiënte gegevensprocessen.

Optimale datakwaliteit is de basis. Slechte datakwaliteit zorgt niet voor de juiste inzichten die je nodig hebt om toegevoegde waarde te creeeren. De data verliest daardoor zijn waarde. En daarom kan big data alleen slimme data worden als de datakwaliteit optimaal is.

Bij DATALOGUE gebruiken we daarom alle technologische mogelijkheden voor gegevensprofilering, van gecertificeerd datakwaliteitsbeheer tot gerichte closed-loop processen om uw data geschikt te maken voor analyse.

We leggen de basis voor een stabiele en veilige data opslag en betrouwbare analyse omgeving. Daarmee hebt u meer mogelijkheden met uw data en genereert u een hoger rendement.

Gebruik onze ervaring voor uw uitdaging.

TECHNOLOGY. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

Optimale prestaties op de data snelweg.

Onze database-oplossingen bieden maximale prestaties voor alle processen met betrekking tot data-intelligentie.

Of het nu gaat om data warehousing, closed-loop systeemarchitectuur, data-discovery, data-staging of marketingautomatisering - onze technologie-experts staan klaar voor uw uitdaging.

We werken samen met u de requirements uit en vinden de juiste oplossing voor uw vraagstuk: of het nu een bestaande of custom designed oplossing is- onze technologie-experts weten precies wat belangrijk is.

Snelheid, schaalbaarheid en maximale kwaliteit zijn belangrijke bouwstenen voor een functioneel en doelgericht systeemlandschap.

Onze jarenlange ervaring helpt u om met de beste tools, de meest effectieve processen en de krachtigste hardware op maat uw doel te bereiken.

Daag ons uit. Onze technologie-experts staan klaar voor uw taak.

PERFORMANCE. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

DATALOGUE SUITE. VOOR MEER INKOMSTEN UIT DATA.

Of het nu een informatief KPI-platform of een intelligente database is: met onze eigen tooling creëren we een efficiënte basis voor data-driven marketing en sales inspanningen.

Bij DATALOGUE bieden we klantgericht gegevensbeheer op maat met aangepaste systemen en interfaces. Als uw consulting- en implementatiepartner ontwerpen en beheren wij het systeem en de data architectuur voor u.

Uiteraard kunnen wij ook uw bestaande systemen optimaliseren of ondersteuning bieden bij nieuwe tooling van andere fabrikanten. Dit kan zowel in een advies-, implementatie of optimalisatie rol.

Indien gewenst bieden we ons eigen DATALOGUE Suite-platform: hier worden data en verbanden op een gebruiksvriendelijke manier gevisualiseerd zodat u snel op feiten gebaseerde beslissingen voor uw bedrijf kunt nemen.

Data inzichten visueel gepresenteerd. Alle relevante resultaten in een dashboard.

Van Hadoop tot NoSQL tot cloud oplossingen - de verwachtingen van IT-afdelingen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën en strategieën zijn nog nooit zo hoog geweest als vandaag. Bij DATALOGUE luisteren we heel aandachtig naar de individuele doelen van onze klanten. Dit stelt ons in staat oplossingen op maat aan te bieden die een hoge datakwaliteit combineren met effectieve processen.

Head of TEchnology

Kai Kruse