datalogue

Meer klanten aantrekken en sales verhogen uit bestaande klanten.

Alles draait om data. Deze geven inzicht in het gedrag en de behoeftes van mensen. Door op de juiste manier naar deze data te kijken zijn we in staat om de werkelijke potentie uit marketing en sales te halen. Wij analyseren patronen, testen effectiviteit van communicatie-uitingen en optimaliseren klantwaarde. Concreet, meetbaar en effectief.

Meer lezen
datalogue

Onze werkwijze.
Het recept voor succes.

Iedere organisatie heeft andere behoeftes en vraagt om een andere invalshoek. Door een helder proces ondersteunen wij onze klanten full-cycle of op een specifieke onderdelen.

Process cycle

- Doelstellingen definiëren;
- analyse van (potentiële) klanten en hun gedrag;
- strategie ontwikkelen voor de optimalisatie van datagedreven sales en marketing;
- communicatiestrategie en communicatie-uitingen ontwikkelen;
- kiezen mediakanalen / communicatie;
- meten en analyseren van de data.

Meer lezen
datalogue

Meetbare meerwaarde

Door precies te weten op welk moment en wat te communiceren wordt de communicatie voor klanten écht relevant. Daarmee zorg je niet alleen voor de optimalisatie van sales maar ook voor de optimalisatie van de relatie met de klant. Simpelweg door relevant te zijn. Wij helpen onze klanten om op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Met slimme data.

Meer lezen
datalogue

ISO-gecertificeerde data security

Data worden steeds belangrijker en bedrijfsgevoeliger. Het is dus ook van uiterst belang dat deze data veilig zijn. Het bieden van deze veiligheid is voor ons uiterst belang. Sinds mei 2015 zijn wij DIN ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd.

Meer lezen