Meetbare meerwaarde

Met klantwaarde-optimalisatie bedoelen wij het systematisch en duurzaam verhogen van de klantwaarde over de gehele customer lifecycle. Dit levert organisaties directe winst op - zowel bij de acquisitie van nieuwe klanten als bij het inspelen op de behoeften van bestaande klanten.

Op basis van gedetailleerde analyses van de customer journey, het klantgedrag en de klantbehoeftes ontwikkelen wij specifieke communicatiestrategieën per doelgroep en contactmoment, waardoor er een persoonlijke dialoog met de klant ontstaat. Deze is voor de klant relevanter en daardoor waardevoller. Dit leidt op korte, maar vooral ook op middellange termijn tot winst voor de onderneming.

Wij leveren u ondersteuning op het gebied van o.a.:

  • dialoogconcepten voor bestaande en werving van nieuwe klanten, on- en offline
  • het definiëren, implementeren en optimaliseren van relevante sales- en marketingprocessen
  • het meten, controleren en analyseren van de klantwaarde, en geïntegreerde succesmeting van communicatiemaatregelen
  • het technisch platform en de tools voor campagnemanagement en CRM

Een team van experts

Bij DATALOGUE staat een team ervaren experts voor u klaar: wij adviseren u bij data-analyse, online marketing, CRM, database marketing en het ontwerpen en implementeren van dialogue marketing.

Het internationale DATALOGUE-team bestaat uit bedrijfseconomen, informaticaspecialisten, analisten en communicatie-experts. Zo garanderen wij interdisciplinaire competentie en bieden wij u effectieve oplossingen op maat.

Unsere Experten bei der Arbeit

Wij spreken de taal van onze klanten en kennen hun uitdagingen en markten. Want in ons team komen deskundigen met ervaring in grote merkondernemingen, creatieve bureaus, strategisch georiënteerde adviesorganisaties en efficiënte full-service providers bij elkaar.

In Nederland begeleiden wij u flexibel en projectgericht met consultancyprojecten op locatie en vanuit onze vestiging in Amsterdam. Onze backoffice in Hamburg kan analyses uitvoeren, marketingactiviteiten snel tijdelijk opschalen of, in voorkomende gevallen, structureel overnemen.

ISO-certificaat 27001 - ISO-gecertificeerd management van informatiebeveiliging.

Getest en bevestigd.

Het informatiebeveiligingsproces van DATALOGUE voldoet aan de DIN-norm ISO/IEC 27001:2013. Wij zijn hiervoor gecertificeerd door de Deutsche Qualitätsmanagement Akademie. Een onafhankelijke analyse heeft aangetoond dat Datalogue - als onderneming met een eigen datacenter - voldoet aan alle eisen op het gebied van databeveiliging. Onze klanten kunnen dus rekenen op een betrouwbare verwerking van hun vertrouwelijke gegevens.

Relevant zijn. Het is zo simpel als dat.

Data gedreven marketing is geen doel op zich. Het gaat om relevantie. Wij bouwen aan relevante communicatie voor onze klanten. Met duurzame klantrelaties als gevolg.

Mit Hilfe unserer Kundenwert-Technologie präsentieren wir den Kunden die Ergebnisse

Werken met toegepaste data.

We blijven groeien. Wil jij als programmeur meer de marketing kant op? Of wil jij als data scientist de brug slaan tussen techniek en een 'echt' probleem? Kom dan voor ons werken.