uw data - onze verantwoordelijkheid.

Elke dag wordt nieuwe data gegenereerd en opgeslagen door bedrijven. Dit is een waardevolle grondstof om relevantie voor klanten te creëren en dus meer klantwaarde te genereren. Het is echter des te belangrijker om deze data alleen te gebruiken in overeenstemming met duidelijke wettelijke richtlijnen en het perspectief van de betrokken consumenten te allen tijde te respecteren.

Wij analyseren data niet alleen, wij beschermen u ook.

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden om gevoelige data van onze en uw klanten effectief te beschermen.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) veroorzaakt voor veel bedrijven onzekerheid: wat is nog toegestaan en hoe kan ik nu in overeenstemming met de wet gegevens gebruiken ?

We staan ​​voor de uitdagingen van de AVG en lossen deze duurzaam op zodat de bedrijfsrelevante verwerking van data veilig is en nieuwe toepassingsmogelijkheden worden ingezet.

De focus voor ons is om zowel het zakelijke als het consumentenperspectief op het gebied van gegevensbescherming in ogenschauw te nemen. We garanderen dit door systematisch de potentiële risico's te onderzoeken en de gebruikte gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren.

Wij bij DATALOGUE zijn experts in gegevensbescherming. Vraag het ons, wij helpen u verder.

Waar u op kunt vertrouwen: ons gecertificeerde beveiligingsniveau.

Het informatiebeveiligingsbeheer van Datalogue voldoet aan de ISO-norm 9001/ IEC 27001: 2017. Wij beschikken over dit certificaat van de Duitse Quality Management Academy.

Uit de laatste onafhankelijke beoordeling bleek dat Datalogue, als bedrijf met een eigen datacenter, aan alle eisen voor gegevensbeveiliging voldoet.

De gegevensbeschermingsvereisten van de AVG zijn in alle bestaande op data gebaseerde werkprocessen en projectbenaderingen in acht genomen en worden continu gecontroleerd.

Onze klanten kunnen daarom honderd procent vertrouwen op de verwerking van hun gevoelige gegevens.

DATALOGUE SUITE. Onze missiecontrole voor data-driven intelligentie.

Of het nu een informatief KPI-platform of een intelligente database is: met onze eigen tooling creëren we een efficiënte basis voor data-driven sales- en marketingactiviteiten.

Bij DATALOGUE bieden we op maat gemaakt, data-driven CRM met op maat gemaakte systemen die voldoen aan de privacy regels.

We ontwerpen en beheren het systeem en de data architectuur voor u als een consulting- en implementatiepartner, altijd rekening houdend met de wettelijke voorschriften.

Ons eigen DATALOGUE Suite-systeemplatform heeft verschillende modules zodat het geschikt is voor uw specifieke uitdaging.

Data is niet alleen een waardevolle, maar ook een gevoelige grondstof voor sales en marketing. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig hiermee om te gaan en al het mogelijke te doen om dit te beschermen. Wij zien bij DATALOGUE dat databescherming een duidelijke vereiste is van onze klanten en consumenten, waaraan wij goed kunnen voldoen.

GRünder & Managing PARTNER DATALOGUE 

Peter-Joachim Fiegel